Loading...
 Start Page
 
ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ
1η
Εταιρεία στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων
εργασιών αποθήκης
+0μ2
Αποθηκευτικοί Χώροι
+0
Άτομα Προσωπικό
+0
Μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες μας εμπιστεύονται
"Με γονείς τον Χρήστο Γιαλιά και την Κατερίνα Τερζίου έχω μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον με έντονη επιχειρηματική κουλτούρα. Όραμά μου είναι να προσπαθήσω για κάτι καινοτόμο και συνάμα χρήσιμο στον χώρο των υπηρεσιών παροχής ολοκληρωμένων λύσεων εργασιών αποθήκης. Έτσι με την ενθάρρυνση της οικογένειάς μου αποφάσισα να τολμήσω να ιδρύσω την δική μου εταιρεία στις αρχές του 2020, την «G-G ΜΟΝ. Ε.Π.Ε». Μια εταιρεία διαφορετική θέλω να πιστεύω. Με γνώμονα το ανεκτίμητο για μένα κεφάλαιο που λέγεται «Εργαζόμενος της Αποθήκης» θέλω να τον αναδείξω και ταυτόχρονα να τον εκπαιδεύσω πιστοποιώντας τον. Αυτός είναι ίσως και ο κυριότερος λόγος που με ώθησε αφενός να θέλω να σπουδάσω Νομική με εξειδίκευση το Εμπορικό και Εργατικό Δίκαιο, και αφετέρου να δημιουργήσω μια ομάδα εξειδικευμένων νεων στελεχών με κοινό όραμα! Δυστυχώς δεν υπάρχουν σήμερα πανεπιστήμια που να εκπαιδεύουν εργάτες αποθήκης. Όμως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν πτυχίο πανεπιστημίου κι εργάζονται στην αποθήκη!"
ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η «G-G ΜΟΝ. Ε.Π.Ε» είναι μια Ελληνική νέα εταιρεία στον τομέα της παροχής καινοτόμων λύσεων στις εργασίες αποθήκης. Παρέχει ειδικευμένο και μη προσωπικό, όλων των ειδικοτήτων αποθήκης μέσω «Σύμβασης έργου ωρομίσθιας χρέωσης». Επιπλέον αναλαμβάνει κάθε λογής συσκευασίες – ανασυσκευασίες και ετικετοκολλήσεις προϊόντων στους χώρους της, αλλά και στους χώρους του πελάτη. Ενώ δεν είναι εταιρεία 3rd P/L, μπορεί να παρέχει μεμονωμένες στοχευμένες κι έκτακτες λύσεις αποθήκευσης στους πελάτες της, μέσω των αποθηκών ξηρού φορτίου που διαθέτει στην Μαγούλα, Αττικής.

Η έμπειρη ομάδα της δίνει πάντα λύσεις άμεσα και αποτελεσματικά στοχεύοντας την εξυπηρέτηση με το βέλτιστο κόστος. Σε μια περίοδο που τα πάντα αλλάζουν η προσαρμοστικότητα αλλά και η ευελιξία της «G-G ΜΟΝ. Ε.Π.Ε» είναι κύριο χαρακτηριστικό της, λειτουργώντας από την 1η φορά και για κάθε φορά ως ένας αξιόπιστος συνεργάτης του πελάτη της.

Τέλος η συνεχής εκπαίδευση, αξιολόγηση και σύντομα πιστοποίηση των εργαζομένων της, ανεξαρτήτως του που αυτοί εργάζονται είναι το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα.

Η «G-G ΜΟΝ. Ε.Π.Ε» ιδρύθηκε στις αρχές του 2020 από την Εβελίνα Τερζίου – Γιαλιά, κόρη του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά ο οποίος έχει για πάνω από 25 χρόνια αδιάλειπτη παρουσία και πολυσχιδή δραστηριότητα εντός κι εκτός Ελλάδος. Η κ. Τερζίου – Γιαλιά, ακολουθώντας τις αρχές και τα οράματα της οικογένειάς της, θέλησε από την αρχή να χαράξει ανεξάρτητη και πρωτοπόρα για τον χώρο πορεία αξιοποιώντας παράλληλα και την γνώση των έμπειρων στελεχών που έχει στο πλευρό της. Με φρέσκες και ολοκληρωμένες ιδέες επιδιώκει να κάνει την «G-G ΜΟΝ. Ε.Π.Ε» την 1η επιλογή της κάθε επιχείρησης - ανεξαρτήτως κλάδου δραστηριότητας.

Όραμά μας στην «G-G ΜΟΝ. Ε.Π.Ε» είναι ο σχεδιασμός καινοτόμων υπηρεσιών παροχής ανθρώπινου δυναμικού αποθήκης σε όλους τους κλάδους της οικονομίας μας. Μέσα από διαρκή αξιολόγηση και βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας στοχεύουμε στο να ικανοποιούμε τους Πελάτες μας τόσο σε παραγωγικό όσο και σε κοστολογικό επίπεδο. Επενδύουμε στην δημιουργία ισχυρών δεσμών με τους Πελάτες μας που βασίζονται στην εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία.
Ταυτόχρονα επενδύουμε στην δια – βίου εκπαίδευση του εργαζόμενού της, αναβαθμίζοντας τον κλάδο μας.

Καινοτομία, εμπιστοσύνη, συνέπεια, κατάρτιση, ποιοτική εργασία, ομαδικότητα, υπευθυνότητα, ειλικρίνεια, τιμιότητα και εχεμύθεια είναι οι κυριότερες αξίες μας ως εταιρεία. Πρώτα από όλα όμως έρχεται ο σεβασμός στο ‘Κεφάλαιό’ μας που είναι ο Εργαζόμενός μας, ανεξαρτήτως προέλευσης και θρησκείας και στους Πελάτες μας που για μας είναι από την πρώτη στιγμή Συνεργάτες.

Μέσα από συνεχή αξιολόγηση, εκπαίδευση και ανάπτυξη, βασικός μας στόχος είναι να γίνουμε και να παραμείνουμε η 1η επιλογή της Ελληνικής επιχειρηματικής αγοράς στην εύρεση προσωπικού εργασιών αποθήκης μέσω «σύμβασης έργου ωρομίσθιας χρέωσης», καθώς και στον τομέα της ανασυσκευασίας και ετικετοκόλλησης, που επίσης αναλαμβάνουμε με ευελιξία και υπευθυνότητα. Στοχεύουμε οι άνθρωποί μας να είναι το πρώτο και κύριο ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα και εγγύηση της «G-G ΜΟΝ. Ε.Π.Ε» προς τους Συνεργάτες της.

Η συνεργασία με τον πελάτη μας δεν θέλουμε να είναι στείρα! Η μεγάλη εμπειρία μας μας επιτρέπει να λειτουργούμε ως συνεργάτης από την πρώτη στιγμή που θα μας επιλέξει. Εκπαιδευόμαστε, προσαρμοζόμαστε κοντά του, αλλά και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες του χωρίς να διστάζουμε, να προτείνουμε τυχόν αλλαγές. Εξαρτάται από τον ίδιο τον πελάτη μας αν θέλει να προχωρήσει σε αυτές ή όχι! Εμείς όμως είμαστε έτοιμοι κάθε στιγμή για να υλοποιήσουμε την απόφασή του και κατ’ επέκταση τις ανάγκες του! Όπως η αγορά εξελίσσεται κι αλλάζει έτσι και η συνεργασία με τον πελάτη μας πρέπει να αλλάζει όπου χρειάζεται. Ο Πελάτης μας, ανεξαρτήτως έργου που μας αναθέτει, επιδιώκουμε να έχει στο πλάι του ένα συνεργάτη ενεργό και αποτελεσματικό τότε που θέλει και όπως ακριβώς θέλει. ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ!

Έχουμε καταλήξει πλέον, λόγω και των συνεχών αλλαγών στην αγορά, πως το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα θα είναι ΑΝ:
«Παρέχουμε τον εργαζόμενο που θέλει ο Πελάτης -Συνεργάτης μας, τότε που τον έχει ανάγκη, για όσο τον χρειάζεται βάσει των συνθηκών αγοράς, εξασφαλίζοντάς του το πλήθος των εργαζομένων που πρέπει για να εκτελέσει έγκαιρα το έργο του, και φυσικά στην βέλτιστη γι’ αυτόν τιμή».

Βάσει αυτού έχει δημιουργηθεί και η Στρατηγική μας ως εταιρία: να έχουμε, ανά πάσα στιγμή, 3 πράγματα: α) Καταρτισμένο προσωπικό, β) ικανοποιημένους Εργαζόμενους και γ) ευελιξία - προσαρμοστικότητα.

 
 
 
 
 
 
 

ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ

Γραφεία

Η «G-G M. Ε.Π.Ε» διαθέτει σήμερα γραφεία σε τρία κομβικά σημεία-πόλεις της Ελλάδος:
α) Αττική (Μαγούλα) δίπλα στην Αττική οδό και την Ε.Ο. Αθήνας – Κορίνθου, σε κομβικό σημείο διασταύρωσης Ν. Ελλάδος με Β. Ελλάδα, δίπλα στα λιμάνια Πειραιά & Ελευσίνας, καθώς και στο υπό ίδρυση «Logistics Park» του Θριάσιου Πεδίου, εξυπηρετώντας στο ανθρώπινο δυναμικό το Κέντρο Αθήνας, την Νότια, Κεντρική και Δυτική Αττική, αλλά και την Νότια Ελλάδα και τα νησιά Αιγαίου και Ιονίου.
β) Βοιωτία (Οινόφυτα) δίπλα στο Εμπορευματικό κέντρο Σχηματαρίου, εξυπηρετώντας στο ανθρώπινο δυναμικό την Β.Α και Νότια Αττική.
γ) Θεσσαλονίκη η οποία εξυπηρετεί όλες τις περιοχές της Ηπείρου, Μακεδονίας και Θράκης.

Αποθηκευτικοί χώροι

Στην Μαγούλα Αττικής η «G-G M. Ε.Π.Ε» διαθέτει μισθωμένους αποθηκευτικούς χώρους έως 3000 m2 και 3500 παλετών, με δυνατότητα διαχείρισης εμπορευμάτων, είτε σε ράφια είτε επι-δαπέδου με όλες τις σχετικές διαθέσιμες υποδομές Logistics (ράμπες, Clarks κλπ).
Στις εγκαταστάσεις αυτές σε ξεχωριστό – διακριτό χώρο φιλοξενούνται και οι γραμμές μας συσκευασίας – ανασυσκευασίας & ετικετοκόλλησης, όλων των τύπων καθώς και σε 2ο επίπεδο όλα τα υλικά συσκευασίας είτε δικά μας είτε και των πελάτων μας.

Εξοπλισμός

Ο αναγκαίος μηχανολογικός εξοπλισμός μας πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας, συντηρείται και ελέγχεται συστηματικά ώστε να εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία του.

Ασφάλεια Εργαζομένων

Τηρούμε τους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας για τους εργαζομένους μας. Σε συνεργασία με τον Τεχνικό ασφαλείας και τον ιατρό εργασίας εξασφαλίζουμε τις βέλτιστες συνθήκες εργασίας. Επιπρόσθετα μέτρα έχουν ληφθεί στα πλαίσια της πανδημίας covid-19. Επιπλέον δίνουμε τη δυνατότητα έκδοσης ειδικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου «Αστικής Ευθύνης έναντι τρίτων».

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

Η εταιρεία «G-G ΜΟΝ. Ε.Π.Ε» με έδρα την Μαγούλα Αττικής και υποκαταστήματα σε Οινόφυτα Βοιωτίας αλλά και στην Θεσσαλονίκη έχει σήμερα πάνω από 150 ενεργούς πελάτες τις μεγαλύτερες εταιρίες στον τομέα τους όπως στον τομέα του:

Copyright © 2021 - 2024 Gi - Gi ΜΟΝ. Ε.Π.Ε.